Esteban Padrós de Palacios

30-09-2016

Esteban Padrós de Palacios

Esteban Padrós Cruz em va encarregar construir un web per fer visible el llegat del seu pare, Esteban Padrós de Palacios, metge humanista i escriptor, que va deixar publicats un recull de contes excel·lents. És una sort que els llibres de l’autor estiguin a l’abast del públic per aprofitar una obra que val la pena llegir. Avui ho fem possible.

Visiteu el web

Enrique Badosa, poeta y escritor

13-07-2016

Enrique Badosa

Enrique Badosa és un poeta barceloní amb una trajectoria professional extraordinària. La seva obra mereix ser estudiada amb deteniment i sentida amb passió, la mateixa amb la qual ell l’ha escrit.

Però, per damunt de tot, és una persona extremament intel·ligent, sensible i propera que fa que treballar per a ell (i amb ell) sigui una tasca del tot interessant i plaent.

Afortunadament, concloure el web que explica (una part de) la seva obra, no ha fet més que reforçar uns llaços d’amistat que van començar amb aquest projecte.

Visiteu el web

Equip d’atenció al vincle

12-12-2014

Equip d'atenció al vincle

Si desenvolupar llocs web ja és per sí mateix una tasca molt grata, en aquest cas, ha estat un veritable plaer. Treballar frec a frec amb les excel·lents professionals que promouen aquest projecte, ha estat una experiència formidable, on s’ha fet palès, des del primer moment, l’esperit d’equip que les agermana. El resultat ha estat exactament aquell que buscàvem. Els hi desitjo tota mena d’èxits en aquesta nova etapa.

Visiteu el web

Consulta del Dr. Ramón Echevarría

16-04-2014

Consulta del Dr. Echevarría

El Doctor Ramón Echevarría és un prestigiós psiquiatre de Barcelona, amb una gran trajectoria i experiència professional, especialment, en l’àmbit de la psicoanàlisi. Ha volgut fer visible a la xarxa la seva tasca en el despatx on ofereix els seus serveis i el resultat ha estat aquest que podeu veure.

Visiteu el web

L’Indret de Vilopriu

04-11-2013

L'Indret de Vilopriu

L’Indret de Vilopriu és un establiment de turisme rura,l obert al públic des del desembre de 2013, que convida a passar-hi uns dies extraordinaris de vacances i ofereix un entorn immillorable per gaudir de la natura. El disseny del web persegueix posar en evidència aquestes virtuts.

Visiteu el web

Redisseny del web de Bendita Gloria

22-12-2012

Bendita Gloria

Després d’uns mesos de tenir el lloc en construcció, s’ha completat la renovació del web de l’estudi de disseny Bendita Gloria. Gaudiu del seu talent trencador i transgressor…

Visiteu el web.

Merens del Pedraforca

21-12-2012

Merens del Pedraforca

Merens és una raça de cavalls originària de la Península Ibèrica. Son cavalls robustos i àgils, i provenen dels antics cavalls de combat de l’Edat Mitjana. La Mercè i el Joan, entusiastes dels equins, els utilitzen tant per a les seves passejades muntanyenques, com per a un interessant projecte d’investigació: l’ús terapèutic de la llet d’euga. El projecte, encara en els seus inicis, promet aportar solucions per a malalties molt diverses. En podreu trobar més informació en el seu lloc web, que acabem de publicar.

Visiteu el web

Riad Darmissiana

08-08-2012

Riad Darmissiana

A Marrakech hi ha un riad, petit, delicat, exquisit, excel·lent. Les seves tres úniques habitacions asseguren una estada tranquil·la, lluny d’aglomeracions. Un refugi per somiar o, com diu la seva propietària, Rosa Tarrés, per obrir la porta al somni marroquí. Des d’ara, les seves instal·lacions són accessibles des de la xarxa.

Visiteu el web

Díptic

26-05-2012

Diptic

Díptic posa en escena projectes culturals molt diversos, combinant les idees dels seus clients amb els formats que ofereix el seu promotor, Ferran Bach.

Operant des de Tilburg, als Països Baixos, Díptic utilitza la creativitat per fer realitat esdeveniments culturals, tant a escala local com internacional.

Va ser un orgull col·laborar amb el Ferran per assolir la necessària visibilitat a la xarxa.

Visiteu el web

Ramuni Paniker Trust

10-02-2012

web ramuni paniker trust

Oferir beques d’estudi a joves de l’Índia i donar-los l’oportunitat de venir al nostre país per intercanviar coneixements és un acte tan lloable com solidari i aquest és, precisament, l’objecte de la Fundació Ramuni Paniker (Ramuni Paniker Trust). Emparada per la seva homònima a l’Índia SRAMPUT, la Fundació neix en el nostre país per seguir oferint ajuda a aquells estudiants que es facin mereixedors. La Fundació em va encarregar el disseny i desenvolupament del seu lloc web, que ha estat basat en la senzillesa i la claredat, tant en el disseny com en el seu funcionament, i en unes clares referències a l’Índia, país d’origen de l’inspirador de la Fundació, Sri Ramuni Paniker.

Visiteu el web