i ara què

planificació

Molt b√©, ja saps el que necessites i et sembla que puc ajudar-te. Nom√©s has de contactar amb mi. Tant si es tracta d’un projecte nou, com de la modificaci√≥ o el manteniment d’un d’existent, immediatament estarem treballant-hi.

planificació

Recopilaré la informació imprescindible per conèixer ben bé les necessitats i els teus objectius. Amb aquesta informació et faré una primera proposta, que anirem modificant i detallant fins assolir exactament el que buscaves.

contractació

Un cop aprovada la proposta, signarem un contracte que recull tots els aspectes tractats. Aquest contracte és una garantia del compliment de tots els compromisos.

La signatura del contracte, inclou un dip√≤sit del 40% de l’import total del projecte. La resta, s’abonar√† en finalitzar el projecte, abans d’instal¬∑lar-lo en el servidor definitiu. Les tasques de manteniment s’abonen √≠ntegrament a l’inici de cada per√≠ode de contracte. Les tasques alienes, com els serveis d’allotjament o el registre de dominis, tamb√© cal abonar-los al moment de la signatura del contracte.

execució

A partir d’aquest moment ens posem a treballar: constituir l’equip adient, definir les estructures, les tecnologies, dissenyar, programar…, en qualsevol cas mantenim un contacte continuat per garantir la bona evoluci√≥ del projecte. Els progressos seran visibles, a trav√©s dels informes corresponents o b√©, poden es poden visitar en un espai reservat en el nostre servidor.

Si hi ha alguna cosa que vulguis aclarir, no dubtis a contactar amb mi i estaré encantat de poder-te ajudar.

Pots veure amb detall les fases del desenvolupament i el calendari típic que comporta un projecte estàndard.