perfil

Em dic Joan S. Fuster i sóc el fundador de zaatim. La meva formació acadèmica ha estat en l’àmbit sanitari. Vaig obtenir la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1977 i el doctorat, l’any 1983.

ecografia

A començament de 1980 vaig descobrir la informàtica, quan va arribar a les meves mans un ordinador que acompanyava un equip d’ecografia. En col·laboració amb l’equip tècnic de Toshiba Medical Systems, vam desenvolupar un conjunt d’aplicacions per informatitzar els resultats dels exàmens ecogràfics.

Des de llavors, he ideat i actualitzat diverses aplicacions de gestió, enfocades principalment a l’entorn sanitari, des d’agendes mèdiques, fins al desenvolupament d’una història clínica, passant per multitud de mòduls administratius, comptables i de control.

Les primeres passes en el món web les vaig fer l’any 2000 per implementar un manual de normes ISO en una empresa sanitària.

Comparteixo l’exercici de la medicina amb la passió per la informàtica fins al punt de fer realitat aquesta consultoria de desenvolupament d’estratègies per a la web que he anomenat zaatim.