serveis

serveis

T’ofereixo una gran varietat de serveis relacionats amb el teu web. Puc encarregar-me d’un projecte sencer, ja sigui un lloc web o una aplicació web, fer-ne el manteniment i l’actualització, assessorar-te en el desenvolupament de continguts d’un projecte existent o en construcció, i també donar formació sobre tots aquests aspectes.

disseny i desenvolupament

La necessitat de tenir un lloc a Internet, avui dia, és inqüestionable. Els meus serveis abasten des de la construcció de webs senzills i eficients fins a botigues en línia. Llegeix més sobre disseny i desenvolupament.

manteniment

Si vols mantenir l’interès d’usuaris i clients, el web ha de ser un lloc dinàmic. Això suposa actualitzar-ne sovint el contingut i fer millores periòdiques de l’estructura. També implica obrir el web a la participació dels usuaris, però potser no disposes de temps suficient per fer totes aquestes tasques. Si vols saber com puc ajudar-te en aquest sentit, llegeix més sobre manteniment web.

estratègia web

T’interessa saber com es poden introduir els continguts perquè siguin més eficients o com integrar el teu web amb les eines socials més populars? Llegeix més sobre estratègia web.