disseny i desenvolupament web

disseny

No pots deixar de tenir la millor targeta de visita, accessible les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. Pots tenir un lloc amb p√†gines est√†tiques. Pots comptar amb un gestor de continguts per modificar productes del cat√†leg, oferir novetats i promocions. O pots recollir l’opini√≥ dels usuaris i clients, de manera senzilla i sense necessitat de tenir coneixements avan√ßats d’inform√†tica. El que no pots √©s ignorar la import√†ncia de tenir pres√®ncia a Internet.

web bàsic

El web b√†sic est√† pensat per a professionals i empreses que volen una pres√®ncia molt senzilla a la xarxa. Et proposar√© un disseny a mida, coherent amb la imatge corporativa. Junts planificarem l’estructura i farem un desenvolupament eficient.

web auto-administrat

Si necessites fer canvis freq√ľents dels continguts, com √©s el cas d’haver d’introduir novetats o not√≠cies, la millor proposta √©s un web auto-administrat, el qual inclou un gestor de continguts que permet modificar-los de manera senzilla.

botiga en línia

Mai ha estat tan f√†cil vendre productes o serveis a Internet. Ara t’ofereixo construir una botiga en l√≠nia amb la qual podr√†s gestionar el cat√†leg, controlar l’estoc, les comandes i les entregues, fer ofertes, mantenir comunicaci√≥ amb els teus clients i fer transaccions segures.

Redisseny web

Tot √©s ef√≠mer, tot caduca. I els llocs web no en s√≥n una excepci√≥. Si disposes d’un lloc web, per√≤ ja no compleix amb les necessitats actuals, si no reflecteix el que vols expressar de la teva empresa, si t√© mancances, si ja no √©s prou √ļtil, si…, √©s l’hora del redisseny. Pensa-hi!